torsdag 8 april 2010

Sandlåda

Nu när våren har kommit vill jag ha en rejäl sandlåda till Aaron. Vi har tänkt att bygga en själva och jag letar inspiration so en tok! De här tycker jag är så fina, tycker inte ni? Men jag tror att det får bli en nååååågot enklare variant! Men först av allt måste vi vårstäda trädgården!Båda bilderna kommer från Vi i Villa.

Ha en bra kväll!

Kramar!

6 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Ett tips! Finns det katter i närheten är det BRA att ha ett lock eller nät över då den inte används! Vi har en med lock som fälls upp och blir till bänkar på vardera sidan. De finns på Beijer/K-Rauta/Bauhaus m fl ställen. De kanske går att måla i någon vacker kulör?!
Tak är ju oxå praktiskt...
Kram Lisa

s.m.i.l.e sa...

Hej! Vi har samma som Lisa i kommentaren ovan. Funkar jättebra. Inte superpiffig, men funktionell.

Tak skulle man kunna fixa med en parasoll...?

Lena sa...

Halloj!
Ja vårstäda trädgården behövs verkligen, har just börjat:)

Its a house sa...

Hej och tack för din goa kommentar inne hos mig! Vi ska också bygga sandlåda i vår och jag kommer att göra en variant av den här:

http://itsahouse.blogspot.com/2009/06/i-stallet-for-sandlada.html

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag klarade inte av barnens sandiga kläder och gjorde mig av med sandlådan... Grymt, jag vet. Men jag tröstar mig själv med att mina barn har snö att gräva i under 6 av årets månader.

Kram!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Förresten ser din brudklänning HELT fantastisk ut! Ååååååh, vad underbart för dig att ha det att se fram emot. Ljuvligt!

Kram igen!