tisdag 6 april 2010

Bröllopsklänning

I huvudet har jag hela tiden vetat precis hur min bröllopsklänning ska se ut, ingen lång traditionell klänning utan något helt annat. Och idag så hängde den bara där framför mina ögon när jag var ute en stund på lunchen. Tur att jag hade pengar på kontot! Nu hänger den här hemma och ser HELT FANTASTISK ut! ÅHHHH, vad jag känner mig lycklig!Jag vill också passa på att gratulera min älskade MOSTER på hennes 50-års dag idag! Hurra, Hurra, Hurra!!!!!

Kram!

7 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Åh så härligt! Spännande!

Själv sprang jag på mina bröllopsskor när jag skulle gifta mig för tio år sen. Hade hittat klänningen, men hade knappt börjat fundera på hur skorna skulle se ut förrän jag bara sprang på dem i en affär. Till rea-pris dessutom! :-) Men de var bara superfina och passade perfekt till min klänning och jag tycker fortfarande väldigt mycket om dem (fast jag använder inte dem, bara tar fram och tittar på dem ibland). Härligt!

Maria sa...

Åhhh, vad härligt!

Kärleksallen sa...

Åhh vilken dröm! Om du inte hittat skor än så kan jag tipsa om ett par från Din sko med en rosett i bak ( hälen ). Såg dom och tänkte att dom var perfekta bröllopsskor för den som vågar :-).
Önskar dig en härlig kväll tillbaka! Kramar Johanna

vitagavlar.blogspot.com sa...

Härligt!
Hoppas du njuter i fulla drag av bröllopsplaneringen. Det är ju så KUL!

Apropå min lilla Moppebyrå så har jag stämplat orden på med bokstavsstämplar från Clas Ohlsson. Kan beställas på postorder. Det är små bokstäver på ena sidan och stora på andra! Jättefina!

Kram Lisa

Lindis sa...

Oj så vacker! Längtar massor till er stora dag!!!

Mellan fyra väggar... sa...

Såå fin!! Vad roligt det är att planera allt det där:)
Hoppas er dag blir som ni har tänkt!
Kraam

Sofie N sa...

Den här ser helt underbar ut. När får vi se hela??