onsdag 19 januari 2011

Tävling!


Idag tänkte jag gå ut med en tävling och priset för den som vinner är ett valfritt tryck från min webbshop! Ni hittar webbshopen här eller genom att klicka på ikonen i högerspalten.

För att tävla skriver du en kommentar till detta inlägg där du anger vilket tryck du skulle vilja ha och länkar på din blogg. Har du ingen blogg så behövs självklart ingen länkning, du får vara med och tävla i alla fall!

Tävlingen pågår fram till den 31/1.

Lycka till!

12 kommentarer:

Maria Quick sa...

Jag skulle vilja vinna Rosa Namnelefant. Den skulle jag ge till vår nya släkting som föddes 19/1 kl 2.20. Barnens småkusin! Antagligen ska hon heta Freja men det är inte helt spikat än.
Jättekul blogg Jenny, härlig blandning som inspirerar en gammal gymnasiekompis som kan vara lite slö ibland!
Kram på dig och lycka till med kommande bebisen!
(Har ingen egen blogg)

Sarah sa...

Jag skulle vilja vinna en tavla med rosa namnelefant med namnet Sanna. Våra kompisars dotter fyller 2 sista januari och det skulle vara kul att ge henne den i present.

Mvh sarah
www.livetpaon.blogspot.com

Johi sa...

Hej! Vilken rolig tävling! Jag länkar på bloggen såklart och vinner jag så skulle den blivande förskoletjejen här bli överlycklig för en rosa bokstavstavla!

Kram

Heidi sa...

Om jag vinner (vilket jag hoppas, hoppas att jag gör!!!) skulle jag välja ABC-tavlan i limegrönt å blått. Länkar i min blogg!

Anonym sa...

Jag har länkat till din tävling i min sidebar i bloggen. Vill ju självklart ha chansen att vinna. Det jag helst skulle vilja vinna är tavlan Dont give up. Den skulle vara bra att ha nära mig för att påminna mig och orka fortsätta kämpa. Kram

♥ mamman i huset ♥ sa...

Självklart vill även jag tävla. Men jag har ännu inte bestämt mig för vad jag skulle vilja vinna... Låt mig fundera ett tag är du snäll.

Kram ifrån mig som har länkat ifrån bloggen.

Emma K sa...

Hej Jenny!
Vilken mysig blogg och fin webshop du har!
Jag skulle mer än gärna vilja vinna "Födelsetavla i limegrön och ljusblå" åt familjens nytillskott Wilmer, som föddes i augusti, och råkar jag vinna så kommer jag omedelbart beställa en likadan åt storebrorsan Sixten och en åt storasyrran Olivia!! :)
/Emma

Vårt Svarta Hus sa...

Jag är gärna med och tävlar och skulle vilja vinna den där bröllopstavlan.
Har länkat på min sida!!
Ha en skön helg!
Kram

Maria sa...

Jag skulle vilja vinna "All the coffee in Colombia".
Ha en trevlig helg!
KRAM!

vitagavlar.blogspot.com sa...

En rosa Laundry Room tavla till min syster skulle jag gärna vinna! Hon har precis fått iordning en tvättstuga, efter massiv renovering, alldeles lagom till att hon blir mamma för första gången! Av erfarenhet vet man ju att just en tvättstuga är veälbehövligt i en småbarnsfamilj!
Jag länkar!
Kram Lisa
Vila nu ordentligt och var rädd om dig!

Åsa sa...

Den här chansen vill jag inte missa. Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vann skulle jag vilja ha "Födelsetavla i limegrön och ljusblå"

Hoppas bebben vill stanna lite till i magen .

/Åsa

Anonym sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med i tävligen som skall förgylla hemmet.
"Home is where the heart is"
Hoppas jag på:
MVH
Helena.Olofsson@comhem.se