tisdag 19 januari 2010

Nu är jag NÄRA....

Ja, nu är sjukdomarna borta, så när som på Aarons förkylning, så här jobbas det febrilt för att få hemsidan klar för nätförsäljningen. Jag har som målsättning att den ska ha haft GRAND OPENING inna jag åker till Canada om ca 1, 5 vecka (kanske jag lovade för mycket nu???) Ja, ni som följer min blogg lär hur som helst INTE missa det i alla fall!

Jag måste också säga att jag har fått ÄRAN att få sälja mina tryck i butiken Nära & Kära i Eskilstuna, en fantastisk barnbutik med många fina saker, kolla in bloggen http://www.naraokara.bloggspot.com/ och hemsidan http://www.naraokara.com/ så får ni se vad jag menar!!!! TACK LENA!

Jag måste påminna er alla om att skänka en slant, spelar ingen roll hur stor, till de katastrofdrabbade människorna på Haiti. När jag ser bilderna som kablas ut på de små barnen som lider så mycket som vi aldrig kan förstå så knyter det sig i mitt mamma-hjärta. Ett barn ska inte behöva utstå en sådan smärta!!!!! Jag påminner mig själv om att tacka livet för Aaron, så TACK LIVET FÖR ATT JAG FICK MIN LILLE AARON!!!!!! Jag hade inte varit samma människa utan honom!

God natt, alla!

PS. Sådana här kort kommer att finnas till försäljning, tillsammans med en massa annat! DS.

1 kommentar:

MADELEINE sa...

Hej hej,

hoppas allt är bra i snökaoset!!
Ville bara tipsa om ny tävling hos mig,
- http://www.muppsan.com/2010/01/vinn-valfri-geggamoja-mossa.html

- Ni har väl inte missat dom andra tävlingarna som ligger uppe? - Här hittar ni alla, http://www.muppsan.com/search?q=t%C3%A4vlingsregler

Välkommen in och tävla och lycka till.!!