söndag 25 januari 2009

Ännu en helg

Så var ännu en helg snart till ända, tiden går så snabbt och man hinner inte med hälften av det man önskar....fast ärligt talat så har den här helgen gått sakta på något förunderligt sätt. Vi har hunnit med en del hemma, bara en målning kvar av badrummet på övervåningen, sen ska nytt badrumsskåp, nya krokar och handdukshållare upp. Ska bli skönt när det är färdigt, vilket jag förutsätter att det är på tisdag.

Då väntar andra projekt! Men på onsdag måsta jag nog ta semester från renoveringsarbetet, men på torsdag ska jag nog börja måla min nygamla skänk som pappa och Matti körde hem igår. Den står i gästrummet och bara väntar på att bli vitmålad. Bilder kommer när det är färdigt!

Aaron busar som vanligt, eller mer än vanligt!!! Nu har han lärt sig öppna ytterdörren och helt plötsligt blev det tyst i huset tidigare ikväll. Vad hände då? jo, han hade gått ut, på bara strumporna, iförd endast t-shirt och mysbyxor!!!! Tur som fasen att Matti var på hugget och hämtade in honominnan han hann ut på gatan! Men vad brukar de säga, att man ska veta att man lever????

1 kommentar:

Lindis sa...

Spännande att få se resultatet, väntar på bilder.