måndag 9 januari 2012

Fynd!

Nej, det har inte blivit några loppisfynd idag, men jag har fyndat på HM Home! De har en fysisk butik i vår stad så det är super att man kan gå dit och klämma och känna på sakerna och inte bara titta på dem i en katalog.

Hur som helst så köpte jag 4 kuddfodral för 90 kr, är inte det helt galet billigt?!?!?!? Om det inte hade varit på rea hade kalaset gått på ca 400 kr.

Så nu är de så vårfina hemma i soffan! 2 mintgröna/ljusturkosa och ett ljusrosa i lite plyschigt tyg och en mintgrön/ljusturkos i linnetyg. Härligt att få in lite pasteller här hemma!!!!!

Önskar att jag skulle kunna ha en ljuslykta på bordet och tidningar på hyllan under men eftersom Felix är så otroligt nyfiken på ALLT så får tidningarna inte vara hela mer än 10 sekunder, sen går han över dem som om han hade saxar till fingrar, när han är klar finns det bara fragment kvar av det som en gång var en tidning och ljuslyktor och annat som finns på bordet åker i golvet snabbare än man hinner blinka. Har jag förresten sagt att killen är 9 månader och GÅR redan! Helt galet! Vingligt är det, men han tar steg efter steg efter steg och är SÅ stolt!

 Kram!

Inga kommentarer: