onsdag 7 september 2011

Ullared

I helgen ska vi ta husbilen och sticka till Ullared, det ska bli så kul men jag känner mig lite smånervös över hur det ska gå att ha Aaron med sig där inne en hel dag!?!? Han som allt som oftast klagar på att jag bara tittar i tråkiga affärer! Men jag får väl muta med en stor godispåse så ska det väl gå bra ;-)

Är så sugen på att shoppa lite nya inredningsdetaljer till hösten, nya gardiner, kuddar, handdukar, ljus och annat smått o gott. Och så ska vi självklart försöka hitta dagiskläder, vinterkläder och regnkläder till pojkarna.....hmmm, känns som om stora plånboken måte med....

Och så tänkte jag visa er en godbit som jag gärna vill ha i min höstgarderob. Den här jeanskjolen från Esprit skulle jag mer än gärna vilja ha! Jag är en sucker för jeans och detaljer och då är väl den här kjolen perfekt?Nu ska jag titta vidare på Efterlyst.

KRAM!

2 kommentarer:

Nazima sa...

Låter som en kanonrolig utflykt! Vi hade faktiskt med oss båda barnen när vi var där i somras( brukar åka dit 1 gång/år) och det gick över förväntan. Visserligen hade vi svärmor med oss som hjälpte oss med barnen, men din idé med godispåse låter jättebra, mutor är jättebra!
Förresten så har dom ett litet lekland i en byggnad precis utanför GeKås, vet inte hur det är därinne för jag har inte varit där, men det kanske kunde va nåt om det blir olidligt.
Kram och ha en riktigt härlig helg i shoppingens Mecka!

vitagavlar.blogspot.com sa...

Åh, så roligt! Perfekt att köpa regn- och dagiskläder där!
På övervåningen finns det numera restaurang och mys/kuddrum med barnfilm... Din man och Aaron får väl gå dit och pausa en stund...
Önskar jag åkte till Gekås oftare, bor ju bara en dryg timme därifrån!
Shoppa lugnt! Kram Lisa