söndag 18 december 2011

Tid att reflektera

Ja, det var ett tag sedan, närmare en månad, sen jag gjorde ett inlägg här på bloggen.

Jag har helt enkelt inte haft lust utan jag har behövt tid att reflektera, känna efter, fundera på hur jag känner. Dagarna går så ivinligt snabbt och jag hinner inte med ens hälften av det jag skulle vilja. Det känns som om Felix växer och växer och växer och jag hinner inte med. När Aaron var lika gammal (8 månader) visste jag på dagen vilka framsteg han gjorde och jag var med, jag var närvarande, när han kämpade sig till nästa utvecklingssteg. Men nu, nu bara händer det utan att jag är närvarande och det känns så sorgligt! Felix har krupit i flera månader, nu står han upp utan stöd och han går utmed möblerna. Han sitter allt som oftast och jollrar MAMAMABA, BABAPAPAPA. Och det bara händer medan jag har fullt upp med annat.

Därav har bloggen inte varit mitt förstahandval när det kommit till att fördriva tid. All min tid har jag lagt på mina pojkar för tiden kommer inte igen.

Idag har i alla fall Aaron och jag gjort egna julgranskulor. Hur kul som helst! Allt material har jag köpt på Panduro. Man köper genomskinliga kulor (om barn ska vara med är det bäst att ta plastkulor annars kan man ju ta fina kulor i glas) och pillar bort "upphänget" på kulorna. Tänk på att vara försiktig för du ska sätta tillbaka det sen. Häll sedan i dekulpage-lim (glossy) i kulorna och se till att hela kulan blir täckt av ett TUNT lager lim och låt det överflödiga limmet rinna ut. Häll sedan i valfritt glitter och virvla runt det i kulorna så att hela kulan blir täckt. Låt torka. Sätt tillbaka upphänget. KLART!!!!!

Aaron har hält i silverglitter och turkost glitter och de blev SÅ fina! (Dock är bilden lite suddig,antar att lille Felix har varit framme och tagit på objektivet!)

Med detta vill jag säga att jag är tillbaka på bloggen! Jag gillar att blogga! Jag har läst alla era bloggar varje kväll när pojkarna somnat så jag vet vad ni har gjort!

KRAM!

Inga kommentarer: