fredag 30 september 2011

Bedorande litet kakfat!

Så har en hel vecka till gått och jag har njutit av det fina vädret, fyllt år och haft besök av min svägerska. Dagarna har försvunnit i ett nafs men i helgen ska jag ta tag i vårat hus, röja, städa och göra höstfint!

I tisdags fyllde jag år och min a föräldrar hade hört min önskan om att få porslin i Swedish Grace-serien. Åh, vad jag blev lycklig! Så resten av veckan har jag druckit mitt morgonkaffe i mina nya, fina rosa muggar! Och idag när Aaron och jag var på BVC för 4-årskontroll gick vi förbi en av mina favoritaffärer och då kunde jag bara inte motstå det här lilla bedårande kakfatet i precis samma rosa nyans! Så nu ska jag bjuda på kaffe och kakor på rosa porslin hädan efter!

Ut med mitt gammla limegröna Höganäs-porslin och in med mitt fina rosa Swedish Grace från Rörstrand!
Nu väntar lekparken med massor av leksugna barn!

KRAM!

måndag 26 september 2011

Nya tryck i shoppen!

Nu finns dessa tryck att inhandla i weppshoppen! Klicka på bilden till höger så kommer du direkt till shoppen, sedan hittar du trycken under "Barn".
Just nu finns trycket i dessa 3 färger men det kommer att utökas med bland annat orange och brun.


För 240 kr är trycket dit! Kan kanske vara en perfekt present om du ska på dop eller om du har någon i din närhet som snart ska få en liten bebis som du vill hälsa välkommen på ett alldeles speciellt sätt!

KRAM!

fredag 23 september 2011

Födelsedagsboken

Och så kom provtrycket på min FÖDELSEDAGSBOK och det var så fiiiint!!!!!! Bara lite småsaker att fixa till innan den är helt, helt klar! Äntligen finns den på riktigt och inte bara i mitt huvud! Oj, vad jag har funderat på den här boken och jag måste medge att det känns lite konstigt, fast helt underbart, att den finns nu!

Ända sedan Aaron föddes har jag velat ha en bok där jag vill kunna klistra in ett foto på honom från varje födelsedag och skriva lite om födelsedagen fråd själva födelsedagen fram tills han blir 18 år. Detta för att jag ska komma ihåg hans födelsedagar men också för att kunna följa hur han ser ut och förändras. Ett foto från samma dag varje år gör det ju enkelt!

Och nu är den alltså här! Och det är inte bara Aaron som ska få en födelsedagsbok, den ska säljas under Aaron & Me så håll ögonen öppna om ni också vill komma ihåg era barns födelsedagar!


Kram!


PS. Jag knäppte en hel massa foton som jag skulle visa er men det verkar som att min kamera har havererat, de flesta korten blev randiga och blå i tonen....hmmm, hoppas det är tillfälligt! Hur som helst kommer ni garanterat få se mer av den här produkten inom kort!

onsdag 21 september 2011

köpfri månad....nja...

Jag hade tänk att oktober skulle bli en köpfri månad för mig. Ni vet så där som jag brukar göra ibland, nämligen slå vad med mig själv att jag inte ska shoppa någonting, förrutom det jag VERKLIGEN behöver (deodorant, schampo, mascara OM den tar slut osv) och det brukar inte vara några problem. Men så såg jag den här klojen på HM idag, kostade bara 199 kr, och jag insåg snabbt att min köpfria månad nog går förlorad....den här kjolen behöver jag INTE, men jag vil ha den, min garderob skulle bli liiiite,liiiite bättre med den hängandes där...så köpfri månad....nja, det får nog bli en annan gång!Jag tar nog en roströd...

tisdag 20 september 2011

Gratulationskort

Under den senaste veckan har datorn varit min bästa vän. Varje ledig minut har jag spenderat framför skärmen och idag kom delar av resultatet. Många nya gratulationskort låg för avhämtning på tryckeriet och de blev precis så fina som jag hade hoppats på!
Åh vad härligt det känns när man har lagt ner massor av tid och ser att det ger resultat! Nu ska dessa ut i butiker och jag känner mig lycklig, lycklig, lycklig!!!!

Och ännu lyckligare hoppas jag bli när nästa leverans kommer från tryckeriet, ännu en hemlis men snart ska jag visa er här på bloggen!

Nu väntar åter igen jobb innan jag kan ta kväll och slå mig ner i soffan med tända ljus, min man och god frukt från trädgården!

God kväll!

tisdag 13 september 2011

Födelsedag

Ja, snart är det min födelsedag och i år vet jag precis vad jag ska önska mig! Det var ganska många år sedan som jag visste så bra som i år! Jag har nu länge velat ha en riktigt fin servis, både matservis OCH kaffeservis i samma, så att man kan bjuda på middag och kaffe och hela balunsen i samma porslin.
Och mitt hjärta har fallit för Swedish Grace från Rörstrand i färgen Rose. Så OTROLIGT fin!!!! Den ska jag börja spara på och vad passar inte bättre än attönska sig de första delarna i 33-årspresent? De stora kopparna (50 cl) står högt i kurs hos mig nu......


Kram!

måndag 12 september 2011

Nytt i köket



Ullaredsresan bjöd inte på allt som jag ville, faktiskt blev jag riktigt besviken denna gång! Vi fick inte alls med oss allt jag hoppats på hem men vi hade i alla fall en härlig liten minisemester från torsdag-söndag med husbilen, kanske den sista för i år???

I en av butikerna utanför det stora varuhuset hittade jag den här lilla hyllan som jag bara inte kunde motstå! Nu sitter den i vårt kök och jag tycker att det blev så fint! I de små lådorna ska jag förvara smått och gott som jag vill ha ifred från små barnfingrar....

onsdag 7 september 2011

Ullared

I helgen ska vi ta husbilen och sticka till Ullared, det ska bli så kul men jag känner mig lite smånervös över hur det ska gå att ha Aaron med sig där inne en hel dag!?!? Han som allt som oftast klagar på att jag bara tittar i tråkiga affärer! Men jag får väl muta med en stor godispåse så ska det väl gå bra ;-)

Är så sugen på att shoppa lite nya inredningsdetaljer till hösten, nya gardiner, kuddar, handdukar, ljus och annat smått o gott. Och så ska vi självklart försöka hitta dagiskläder, vinterkläder och regnkläder till pojkarna.....hmmm, känns som om stora plånboken måte med....

Och så tänkte jag visa er en godbit som jag gärna vill ha i min höstgarderob. Den här jeanskjolen från Esprit skulle jag mer än gärna vilja ha! Jag är en sucker för jeans och detaljer och då är väl den här kjolen perfekt?Nu ska jag titta vidare på Efterlyst.

KRAM!

tisdag 6 september 2011

Så blev det!

Tänkte bara visa hur det blev när sjörövartavlan kom upp i Aarons rum! Fint, tycker jag OCH han som bor där!

Ha nu en bra kväll!

KRAM!

måndag 5 september 2011

Ingen vanlig dag!

Idag är verkligen ingen vanlig dag för idag är Aarons födelsedag!!!! 4 år har min älskade lille pojke hunnit bli, 4 år sedan han halades upp på mitt bröst på Södersjukhuset den där tidiga morgonen när solen sken, 4 år sedan jag blev mamma för första gången, 4 år sedan mitt liv förändrades totalt. 4 år sedan jag fick börja uppleva den ovillkorliga kärleken till ett barn, den som alla som hade barn innan mig pratade om men som jag aldrig förstod vidden av. 4 FANTASTISKA ÅR med Aaron! Den ungen är bara helt fantastisk och han gör världen vackrare genom att bara finnas till!

Imorse smög vi upp medan han fortfarande sov, tog fram alla paket och smög in till hans rum och sjöng för honom. Han blev självklart överlycklig och den absolut bästa presenten var ett stort sjörövarskepp från Playmobil. På dagis väntade alla kompisar, flaggan var hissad, han fick ballonger och de sjöng "Ja, må han leva". Oj, oj,oj, vilken stolt liten pojke jag hämtade hem idag!
ÄLSKADE LILLA UNGE, DU ÄR MITT ALLT! DU FÖRGYLLER ALLA MINA DAGAR!

Förbli den du är, var stolt över dig själv, förverkliga dina drömmar och lev i nuet!!!!!!

söndag 4 september 2011

I´m in a flow!

Idag har vi haft födelsedagskalas för Aaron, men han fyller år först imorgon. Kan inte förstå att det var 4 år sedan jag vid just detta klockslag (ca 22.00) åkte taxi in till Södersjukhuset i Stockholm med förlossningsvärkar. Så förväntansfull, så nyfiken på vem som var där inne i magen, så otålig på att träffa min lille pojke och så glad att han äntligen var på väg!

Mer om det imorgon, nu till ett riktigt jobbflow! För sedan den där dagen då min lille parvel föddes har jag haft en idé groende i huvudet och nu är tiden inne, nu ska den bli verklighet! Jag är i ett riktigt "jobbflow" och den nygamla idén ska nu få bli medlem i familjen Aaron & Me! Men nu måste jag leta reda på min kamera och förbereda för morgondagen! Det ska ju bli överraskningar imorgon bitti!

Kram o god natt!


torsdag 1 september 2011

Nytt tryck i shoppen

Snart kommer detta tryck att finnas i shoppen, så håll ögonen öppna! (ursäkta bilden, den är tagen nu ikväll med mobilen).

Aaron fyller 4 år på måndag och han är SÅ road av allt vad sjörövare heter därför tänkte jag att jag skulle göra en personlig sjörövartavla i födelsedagspresent. Många kvällstimmar har lagts ner de senaste veckorna (jag har ju inte kunnat göra något innan han somnat, då har det ju funnits risk att han sett vad jag håller på med!) och idag kom den tillbaka från tryckeriet, precis så fin som jag hade hoppats på!

Hoppas nu bara att han kommer att bli glad!

I shoppen kommer den finnas tillgänglig i storleken 50x60 cm (som på bilden) och i A3-format.


Nu ska jag se på CSI!

Kram!