onsdag 29 juni 2011

Fågelbad

Nu gjuter vi fågelbad, ljusstakar och krukor så fingrarna glöder! Beroendeframkallande och jättekul är det! Måste nog ta mig från bryggan och in till stan för att köpa mera cement, men det får nog bli till kvällen, nu är det för varmt att sätta sig i en bil!Dessa tre blev färdiga igår och ska nog säljas på lördag!

tisdag 28 juni 2011

Bilder från vår trädgård

Idag bjuder jag på några bilder från vår trädgård, det är mannen i mitt liv som fotat dem men jag tänkte visa lite hur vi har det!



Ostylat, osensurerat och oredigerat - here we go!!!!

söndag 26 juni 2011

Äntligen!!!!

Äntligen kan jag göra ett inlägg på min blogg!!!!!

I måndags gjorde jag någon konstig uppdatering av Internet Explorer vilket medföljde att det inte längre gick att publicera inlägg!!!! Hjälp! Men ikväll, äntligen, lyckades jag avinstallera uppdateringenn och blogger verkar fungera igen!

Hur som helst är jag i sommarstugan i Vimmerby och njuter! Åh, vad det är härligt med semester och det är verkligen välbehövligt för vår familj!


Jag och killarna i sängen i morse - GOS!!!!


Om ett par veckor stundar Felix dop och vi har massor av förberedelser att stå i. Jag ska visa er allt sen men just nu kan jag avslöja att allting ska gå i turkos, limegrön och gul. Åh, det kommer att bli så fint, det känner jag på mig! Men innan dess ska vi hinna med en massa kul, bland annat en familjefotografering hos Kreathörn, som är min svägerska. Gå in och kolla hennes hemsida här, hon är grym!!!!

måndag 20 juni 2011

Gjuta betong

Ikväll ska jag gjuta betong så att fingrarna glöder eller kanske ska jag säga så att betongen brinner?!?!
Fågelbad och en groda för trädgården ska det bli.
Förra året gjorde jag flera fågelbad, bland annat detta hjärta med ingjutna mindre hjärtan och två värmeljus. När inte fåglarna var framme på dagen tände jag ljusen på kvällen och de lös så fint och speglade sig i den lilla vattenspegeln. Idag ska det nog bli ett större fågelbad med ingjutna fjärilar....om jag lyckas, vill säga!
KRAM!!!

söndag 19 juni 2011

Bröllopsdag!

Idag har vi vår första bröllopsdag! Tänk vad snabbt ett år går och tänk om jag hade vetat vad som skulle hända under det här året när jag stod där vid vattnet och svarade JA! Tänk om jag hade vetat att Felix skulle komma till oss då????? Tänk om jag hade vetat att en liten parvel just nu skulle liga och sova på soffan medan regnet öste ner och den parvel var bara våran! ALDRIG hade jag väl kunnat gissa det?????

Tänk om man fick uppleva sin bröllopsdag igen, en av de bästa dagarna i mitt liv!!!!!!

tisdag 14 juni 2011

Familjevägg







Nu ska familjeväggen bli verklighet och idag när det ändå regnade tog jag fram vår bärbara hårddisk (där vi sparar alla våra foton, man vet ju inte datorn kan ju haverera när som helst) och började titta igenom alla mappar. Vilken nostalgitripp!!!!! Och vilka fina kort på vår lille Aaron, när han bara var en liten, liten plutt!!! Den här fotoväggen kommer att bli någonting över det vanliga!

Här ovanför är ett axplock av de kort jag fastnade för!

Nu bad av en rejält lortig 3-åring som varit ute och blåst såpbubblor (annat var det när han var så liten som på bilderna ;-)

KRAM!

Sommar

Här kommer inläggen glest just nu, jag har tagit sommarlov från allt och tar dagarna som de kommer. Helgen har vi spenderat i Jönköping hos några släktingar och veckodagarna rullar iväg med dagislämningar, barnvagnspromenader och härliga timmar i solen. Nästa vecka tar även Aaron sommarlov och efter midsommar åker vi till stugan i Vimmerby, hela familjen, för att bara vara, njuta och umgås med varandra...

Med detta vill jag säga att inläggen kommer att komma lite glest här nu en tid, men jag kikar in på era bloggar varje dag för att se vad som händer! Hoppas ni inte glömmer bort mig för när vi minst anar det kommer inläggen att dundra in som vanligt!

Stor sommarkram!!!!

onsdag 8 juni 2011

Gone to the beach





Jag vill ha en gammal amerikansk plåtskylt som det står "Gone to the beach" på. Den ska sitta på väggen vid vår nya altan men det verkar svårt att få tag på. Googlade på nätet och hittade dessa, de är väl också helt ok, men helst av allt vill jag ha en sån där gammal, riktigt amerikansk, karlifonsk, rostig, härlig skylt med mycket känsla.

Är det någon som vet var jag kan hitta en sån?

KRAM!

tisdag 7 juni 2011

Resultatet



Kommer ni ihåg att jag skrivit om en ny liten altan som min käre make höll på att bygga? Så här blev i alla fall resultatet! Kortet är tagen i morgonsolen med mobilen så det är inte av bästa kvalitet, men ni får hålla till godo med det!

Där, i våra amerikanska däckstolar sitter jag numer och tar mitt förmiddagskaffe. Det ska upp lite "lull-lull" på väggen också, men det måste vara "rätt" sak som kommer upp så det får bli när jag springer på just den perfekta grejen!

Nu ska jag kasta i mig lite lunch sen iväg till öron-näsa-halsmottagningen med Felix, befarar öroninflammation igen! Stackars, stackars liten pojke!

söndag 5 juni 2011

Semester

Nu var det grymt länge sedan jag skrev ett inlägg, en hel vecka för att vara exakt. Men nej, jag har inte tappat lusten att blogga och jag har inte gått under jorden och jag har inte varit sjuk eller mått dåligt på något vis. Nej, jag har varit på en välbehövlig, helt fantastisk minisemester i sommarstugan i Vimmerby! Jag har njutit av min familj, solat, sett på när Aaron badat i sjön, grillat, gått långa promenader, umgåtts med härliga släktingar och bara varit. Helt fantastiskt har det varit men nu är vi hemma igen och tillbaka till verkligheten. Längtar redan tills vi ska åka ner igen...Vimmerby är härligt!

Bäst att fortsätta med tvätten, det blir en del när man är borta ett tag!

KRAM!